Επικοινωνία

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

Picture2

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

Στην αφετηρία της επίλυσης ενός χρόνιου προβλήματος, που ταλανίζει σχεδόν το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών της χώρας, πέρασε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου.

Πρόκειται το έργο της αντιμετώπισης των παράλληλων προϋποθέσεων και απαιτήσεων για την αδειοδότηση συνολικά 20 γηπέδων, γυμναστηρίων και αθλητικών χώρων με έμφαση στην ενίσχυση της ασφάλειας και της λειτουργικότητάς τους προς όφελος των αθλούμενων και των θεατών. Σημειώνεται ότι για τι αθλητικές εγκαταστάσεις, που κατασκευάστηκαν στην επικράτεια σε πρότερους χρόνους, σύμφωνα με το τότε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, δεν απαιτούνταν ειδική πρόβλεψη άδειας, καθεστώς που άλλαξε με τον N. 4479/2017.

Έχοντας οι Τεχνικές Υπηρεσίες ολοκληρώσει τη συνολική μελέτη του προωθούμενου έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1.410.000 € (ευρώ), ο δήμος βρέθηκε σε θέση ετοιμότητας για την αξιοποίηση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», μέσω του οποίου εξασφάλισε σημαντικό μέρος της χρηματοδότησής του, για να προχωρήσει στον διαγωνισμό, που ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη της οριστικής αναδόχου κατασκευάστριας εταιρίας. Αυτή είναι η «ΤΑΚΟΥΔΗΣ Α.Ε.», με την οποία πριν λίγες ημέρες (28.11.2022) υπογράφηκε η σύμβαση, για να ξεκινήσουν οι εργασίες το επόμενο διάστημα με ορίζοντα ολοκλήρωσης του έργου τους 18 μήνες.