Επικοινωνία

Εταιρεία

since 1989

Σχετικά με μαςΠροορισμός μας
η επιτυχία.

Η τεχνική εταιρεία ΤΑΚΟΥΔΗΣ Σ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη με κύριο αντικείμενο την ανάληψη και εκπόνηση τεχνικών έργων μικρής κλίμακας. Διαθέτοντας από το ξεκίνημά μας ξεκάθαρο όραμα ως προς πού θέλαμε να φτάσουμε, στα χρόνια που ακολούθησαν καταφέραμε να επεκτείνουμε το εύρος των δραστηριοτήτων μας, αλλά και τον κύκλο εργασιών μας. Η ίδρυση της ΤΑΚΟΥΔΗΣ Α.Ε. το 2017 ήρθε ως φυσική εξέλιξη αυτής της σταθερά ανοδικής πορείας.

Σήμερα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών τόσο στον ιδιωτικό, όσο και δημόσιο τομέα, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τεχνικών έργων κάθε κλίμακας, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα, ασκούμε και εμπορική δραστηριότητα. Συνεργαζόμενοι με τους πλέον αξιόπιστους οίκους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής, φροντίζοντας να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε σύγχρονη ανάγκη.

ΕγκαταστάσειςΑρτιότητα.
Στην πράξη.

Η εταιρεία μας μπορεί να ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1989, αλλά σήμερα η κύρια έδρα της βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας. Εκεί, επί της οδού Φαρσάλων 241, διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες και σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπου λειτουργούν γραφεία με το διοικητικό μας προσωπικό, αλλά και οι αποθηκευτικοί μας χώροι.

Παράλληλα όμως, προκειμένου να μπορούμε να αναλαμβάνουμε έργα σε πανελλαδική κλίμακα, διατηρούμε δύο υποκαταστήματα. Το ένα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο στο νησί της Ρόδου.

Εγκαταστάσεις

Metallurgical products of the highest class

Επιδιώκουμε να είμαστε άριστοι σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και σε κάθε πεδίο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Αυτό είναι εφικτό μέσα από μια κουλτούρα συνεργασίας, όπου διαφορετικοί αλλά εξίσου ταλαντούχοι άνθρωποι, διαφόρων ειδικοτήτων, ενώνουν δυνάμεις για να δημιουργήσουν πρωτοποριακές λύσεις.

Βλέπουμε τις προκλήσεις ως ευκαιρίες. Η διαφάνεια, η ακεραιότητα και η αφοσίωση στις ηθικές πρακτικές δίνουν το «παρών» σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας. Ως τεχνική εταιρεία, προσπαθούμε όχι μόνο να προσφέρουμε υπηρεσίες αιχμής, αλλά μέσω αυτών να αναβαθμίσουμε την ανθρώπινη εμπειρία, επιτυγχάνοντας θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των κλαδικών εξελίξεων, προωθώντας τη βέλτιστη λύση για κάθε πρόκληση. Μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, επιδιώκουμε να ενδυναμώνουμε όσους μας εμπιστεύονται, επιβραβεύοντάς τους με ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Στην κατάκτηση των στόχων μας, παραμένουμε αφοσιωμένοι σε υπεύθυνες πρακτικές, άρτια επαγγελματική ηθική και σταθερή δέσμευση στην ασφάλεια και την ποιότητα.

Κάθε επιχείρηση αλλά και κάθε άνθρωπος έχει ένα όραμα για το αύριο. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε να υλοποιηθεί το όραμα για κάθε κατασκευή, για κάθε έργο. Κερδίζοντας το προνόμιο της εμπιστοσύνης σας να φέρουμε το αύριο πιο κοντά.

Εξελισσόμαστε συνεχώς, αποκτούμε νέα εφόδια, επαγρυπνούμε για νέες ευκαιρίες, τις αξιοποιούμε έγκαιρα. Με συνέπεια, διαφάνεια και ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, θεμελιώνουμε το αύριο, σήμερα.

Πάθος για καινοτομία
Καινοτόμες μέθοδοι και νέες δεξιότητες που αποκτούνται σε κάθε βήμα της πολυετούς μας διαδρομής.

Προτεραιότητα στην ποιότητα
Στο σημείο όπου συναντιούνται αξίες όπως η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα και η χρησιμότητα, κάθε σύγχρονο ζητούμενο βρίσκει την υλοποίησή του.

Ανθρωποκεντρική κουλτούρα
Λύσεις εμπνευσμένες από τον άνθρωπο, που επιστρέφουν σε αυτόν, και βελτιώνουν την καθημερινή του εμπειρία στους χώρους διαβίωσής του.

Υποδειγματικός επαγγελματισμός
Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, από το μεγαλύτερο έργο μέχρι το μικρότερο προϊόν, εμπνέουμε εμπιστοσύνη, τηρώντας χρονοδιαγράμματα και δεσμεύσεις.

Ανθρώπινο ΔυναμικόΕπί το έργον, εμείς

Αν η Takoudis σήμερα είναι συνώνυμο ποιότητας και αξιοπιστίας, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, η ομάδα της είναι το κλειδί πίσω από αυτή την τόσο σπουδαία κατάκτηση.

Αισθανόμαστε ευγνώμονες για τους ανθρώπους μας, τους άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας που, σε συνδυασμό με τους κορυφαίους επιστημονικούς συνεργάτες μας, μας επιτρέπουν να πραγματώνουμε το όραμά μας καθημερινά. Χάρη στην αδιάλειπτή τους προσπάθεια, τις γνώσεις, την επιμονή, την υπομονή και τη συνέπειά τους, είμαστε σε θέση να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Από την πλευρά μας, επενδύουμε στην εταιρική μας κουλτούρα και δημιουργούμε ένα ισορροπημένο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας όπου κάθε εργαζόμενος εμπνέεται, εξελίσσεται και επιβραβεύεται για κάθε του προσπάθεια.

ΠιστοποιήσειςΣυνώνυμο τεχνικής
υπεροχής.

Διατηρώντας την ασφάλεια και την ποιότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που διασφαλίζουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.