Επικοινωνία

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Picture1

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ενα ακόμη νέο έργο αθλητικών υποδομών με μεγάλη σημασία για τους αθλούμενους των δυτικών συνοικιών ξεκίνησε στον Δήμο Παύλου Μελά και αφορά στο έργο «Κατασκευή Διαδρομών Στίβου» στο Στάδιο Σταυρούπολης, δίπλα στο δημαρχείο, 42 χρόνια από το έτος εγκαινίων του γηπέδου (εγκαινιάστηκε το 1981 από τον Αχιλλέα Καραμανλή).

Το έργο ύψους 928.000,00 € (ευρώ) , εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κατόπιν ουσιαστικής συνεργασίας Δήμου Παύλου Μελά με ΕΑΚΘ και ΓΓΑ, την υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης και την καταλυτική συνεχή στήριξη του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης.

Με το έργο «Κατασκευή Διαδρομών Στίβου» από την ανάδοχο εταιρεία Τακούδης Α.Ε., υλοποιούνται συνοπτικά, μέχρι το τέλος του 2023, οι ακόλουθες εργασίες:

➢Κατασκευή διαδρομών στίβου με τοποθέτηση προκατασκευασμένου συνθετικού τάπητα ταρτάν στίβου, υψηλών προδιαγραφών, ιταλικής προέλευσης (υποδομή από θραυστό υλικό και ασφαλτική στρώση).

➢Καθαρισμός φυτικής γης και αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου με κατασκευή περιμετρικού αποστραγγιστικού καναλιού από οπλισμένο σκυρόδεμα και δικτύου συλλογής των υδάτων του αποστραγγιστικού δικτύου.

➢Αναβάθμιση φωτισμού με φωτιστικά τεχνολογίας LED

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, η νέα αθλητική υποδομή θα γραμμογραφηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF).