ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καινοτομία και λειτουργικότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και ανανέωση είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

Η επιχείρηση ΤΑΚΟΥΔΗΣ Σ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ που ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας μια ανοδική πορεία σε αντικείμενο δραστηριοτήτων αλλά και όγκο πωλήσεων εξελίχθηκε από το 2017 στην εταιρεία ΤΑΚΟΥΔΗΣ Α.Ε.

Έχει έδρα στην πόλη της Λάρισας επί της οδού Φαρσάλων 241 με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους.

Παράλληλα, λειτουργούν 2 γραφεία – υποκαταστήματα στις πόλεις Θεσσαλονίκη και Ρόδο.

Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων τόσο στον ιδιωτικό όσο και δημόσιο τομέα αναλαμβάνοντας τη μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση τεχνικών έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ασκεί εμπορική δραστηριότητα, συνεργαζόμενη με επώνυμους και αξιόπιστους οίκους από Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τεχνογνωσίας και αισθητικής φροντίζοντας να ανταποκρίνεται με κατανόηση, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις σας.

Υδραυλικά, Λιμενικά, Ηλεκτρομηχανολογικά, Βιομηχανικά, Ενεργειακά, Πρασίνου, Οικοδομικά, Οδοποιίας, Γεωτρήσεων, Αξιοποίησης και Επεξεργασίας Πόσιμου Νερού – Αποβλήτων – Αφαλάτωσης, Κατασκευής Πισινών – Σιντριβανιών – Σπα, Ανάπλασης και Διαμόρφωσης Εξωτερικών Χώρων, Κατασκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ.α.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνικές γνώσεις, διαδικασίες, δεξιότητες και μέθοδοι υλοποίησης στην πολύχρονη διαδρομή

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ISO 45001:2018 | Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία, ISO 14001:2015 | Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ISO 9001:2015 | Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το 1989 έως σήμερα διαρκής ανοδική πορεία σε μέγεθος πωλήσεων και έργων κατασκευής αλλά και ποικιλία αντικειμένων δραστηριότητας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

Η εταιρεία διαθέτει εργοληπτικό πτυχίο ΜΕΕΠ για την ανάληψη δημόσιων έργων

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Αισθητική, χρησιμότητα, ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών